Spring naar content

Meewerk- of afstudeerstagiair(e)

Die theorie ken je inmiddels bijna van binnen en buiten. Wat jij wilt, is ervaring in de praktijk! In de samenstelpraktijk en/of de controlepraktijk. Dat kan bij Witlox VCS! Wij hebben regelmatig plekken voor stagiairs die bij ons willen meelopen of afstuderen. Ons team van een teamleider, accountmanagers en assistent Accountants zorgt dat je goed wordt ingewerkt. Je krijgt een vaste begeleider. En ook in de kantoortuin hoor, zie en leer je veel. Je kunt gemakkelijk vragen stellen en leert steeds zelfstandiger werken.

WITLOX_WerkenBij_15mei23_EvN-21

Meelopen of afstuderen

Wat kun je bij ons leren? Als je meeloopt in de controlepraktijk maak je kennis met het uitwerken, verwerken, voorbereiden en verzorgen van financiële administraties, jaarrekeningen en diverse belastingaangiftes. In de audit leer je het controleren en beoordelen van de financiële zaken van onze klanten. Zoek je een afstudeeropdracht? Wij matchen de wensen van de klant met jouw persoonlijke interesses en de eisen van school in een passende opdracht. Denk bijvoorbeeld aan waarderingsvraagstukken, kostprijsberekeningen, of het analyseren van bedrijfsprocessen.

Alle ruimte om het vak te leren

Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding. Bij Witlox VCS investeren we graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van jong talent. We kijken graag samen met jou hoe jouw wensen passen binnen onze eigen doelstellingen. Zo krijg jij alle ruimte om de accountancy in de praktijk te leren kennen. En uiteraard ook onze organisatie, werkwijze en systemen en de financiële kneepjes van het vak. Zo leg je een mooie brede basis voor een carrière als accountant. Wie weet wel bij Witlox VCS!

  • Een student MBO met een relevante (voltijd) opleiding, Bedrijfsadministratie, HBO Accountancy, HBO Bedrijfseconomie of een andere relevante (voltijd) opleiding
  • Een echte dienstverlener met goede communicatieve vaardigheden
  • Een gemotiveerde en enthousiaste student

De vijf plussen

  • Open werkcultuur
  • Flexibele voorwaarden
  • Warm klantcontact
  • Ontwikkel jezelf, op jouw tempo
  • Praktijkervaring opdoen

Vragen? Maartje vertelt je graag meer!

WITLOX_WerkenBij_15mei23_EvN-43

Interesse in deze vacature?

Solliciteer direct Bel mij terug

Wat leuk dat je interesse hebt in deze vacature! We leren je graag wat beter kennen. Deel daarom je contactgegevens, cv en een korte motivatie, zodat we contact met je op kunnen nemen voor een kennismaking.

Heb je een vraag over deze vacature? Geen probleem, we helpen je graag aan alle antwoorden die je nodig hebt, helemaal vrijblijvend. Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
(Vereist)

Dit kan je verwachten

Laat je horen!

Reageer op een vacature, stel je eigen vacature samen of laat gewoon je cv achter.

Is er een match?

Kom langs

Maak laagdrempelig kennis met ons en stel al je vragen.

Voelt het goed?

Maak laagdrempelig kennis met ons en stel al je vragen. Voelt het goed?

Contracturen, werktijden en thuiswerken: jij bepaalt zélf hoe je werkweek eruit ziet.

Akkoord?

Je eerste dag

Welkom bij Witlox VCS! Maak kennis met je nieuwe collega’s, klanten en verantwoordelijkheden.

Daarna volg je je eigen roadmap voor ontwikkeling, op jouw eigen tempo.

Kopie van Witlokx_websitefotografie_Pageking_Evy_LR-47

We hebben boots on the ground

Witlox VCS is in West-Brabant een regionale uitblinker die sterk geworteld is in de lokale gemeenschap. We weten veel van onze klant. Zakelijk maar ook privé, omdat er veel dwarsverbanden zijn. Met dat inzicht willen wij zoveel mogelijk waarde bieden. Wij kennen onze klanten en spreken hun taal. We hebben boots on the ground.

Laat je cv achter!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.